Leerstoel Cultuur in Brabant

De bijzondere leerstoel Cultuur in Brabant (Tilburg University) wordt bekleed door Arnoud-Jan Bijsterveld. De activiteiten van de leerstoel vormen vanaf 2013 onderdeel van de Erfgoed Brabant Academie. De Academie is het deskundigheidsprogramma van Erfgoed Brabant. Het richt zich op professionals en vrijwilligers die zich bezighouden met Brabants erfgoed.

Op deze pagina vindt u onder andere het doel, de missie en de onderzoeksthema's van de leerstoel. Maar ook vindt u hier podcasts, college-opnamen en informatie over activiteiten. Allemaal met betrekking tot de leerstoel Cultuur in Brabant.  

Actueel

  • Arnoud-Jan Bijsterveld

    U kunt zich nu inschrijven - Cursus Regionale Geschiedenis in Brabant

    In 2021 wordt de cursus Regionale Geschiedenis in Brabant weer georganiseerd. Vanwege de Coronabeperkingen zullen de bijeenkomsten online plaatsvinden. De inschrijving start op 7 december 2020. Klik hier voor meer informatie over de cursus.

    Arnoud-Jan Bijsterveld, bijzonder hoogleraar

  • Bekijk de boekpresentatie "Ons huis. Zoektocht naar een Joodse familie in Tilburg"

    Op 30 oktober 2020 is het boek "Ons huis. Zoektocht naar een Joodse familie in Tilburg" van prof. dr. Arnoud-Jan Bijsterveld gepresenteerd. Klik hier om de opname van de presentatie te bekijken. De presentatie van "Ons huis" start vanaf 1:53 uur. 

Leerstoel Cultuur in Brabant

Onderwijs en promotiebegeleiding

Noordbrabants Historisch Jaarboek

Activiteiten

Kijk en luister

Foto banner: Nuenen, Opwettense watermolen. VisitBrabant.

Arnoud-Jan Bijsterveld

Vragen?

Bel mij op 073 - 615 62 62,
of stuur een mail:
a.j.a.bijsterveld
@tilburguniversity.edu

Arnoud-Jan Bijsterveld, bijzonder hoogleraar