Ondersteuningstraject educatie: samenwerken met een school

Wilt u graag samenwerken met een school in de omgeving maar weet u niet goed hoe te beginnen? Wij helpen u daarbij.

Dit is een ondersteuningstraject speciaal voor scholen en erfgoedinstellingen in gemeenten die meedoen met de regeling Cultuureducatie met Kwaliteit

Zou u graag beter en duurzamer samenwerken met een school of scholen in uw gemeente, maar weet u niet goed hoe u dat moet aanpakken? Wij helpen u daarbij!

Een van de doelstellingen van Cultuureducatie met Kwaliteit is het verbeteren van de samenwerking tussen de school en haar culturele omgeving. Met als uiteindelijke doel goede cultuureducatie voor de leerlingen. 

Onze ondersteuning en begeleiding richt zich niet per se op het maken en uitvoeren van een project of activiteit, maar juist op de weg daar naartoe: hoe beide partijen, de instellingen én de school, samen werken aan eenzelfde doel, waar beide partijen voordeel van hebben. Bekijk het filmpje om te zien waar de samenwerking in een ondersteuningstraject in Oosterhout toe leidde: een hele nieuwe tentoonstelling!

Tekst loopt door onder het filmpje

Interesse?

Heeft uw instelling een wens om duurzamer met het primair en/of voortgezet onderwijs samen te werken en bent u benieuwd naar deze manier van ondersteuning? Neem eens een kijkje bij onderstaande gerealiseerde ondersteuningstrajecten of neem vrijblijvend contact met ons op!