Financiering

Hebt u een idee voor een project of activiteit over erfgoed en bent u op zoek naar financiering? Of bent u op zoek naar tips voor een gezonde financiële basis voor uw erfgoedinstelling? Erfgoed Brabant helpt u graag op weg met advies.

 

Financiering actueel

 • Doret Eeken

  Nieuwe regelingen Fonds voor Cultuurparticipatie

  Wist u dat het Fonds voor Cultuurparticipatie twee nieuwe regelingen heeft? Cultuurmakers van nu richt zich op kleinschalige en vernieuwende projecten op het vlak van actieve cultuur- of erfgoedparticipatie in de vrije tijd. De regeling Maakruimte voor cultuur is bedoeld om (door)ontwikkeling van eigentijdse vormen van cultuurparticipatie en erfgoedbeoefening te stimuleren, door ondersteuning van samenwerkingsprojecten van organisaties en cultuurmakers.

  Lees meer over de nieuwe regelingen op de website van het Fonds voor Cultuurparticipatie.

  Doret Eeken, projectmedewerker

Subsidies, fondsen en andere financieringsbronnen

 • Subsidies en fondsen

  Hebt u een idee voor een project of activiteit over erfgoed en bent u op zoek naar financiering? We zetten de mogelijkheden op een rij.

 • Subsidieregelingen Provincie Noord-Brabant

  De provincie heeft een aantal regelingen voor financiering van projecten en activiteiten in de cultuursector. Lees hier meer.

 • Crowdfunding

  Met crowdfunding kunt u uw erfgoedproject financieren en tegelijkertijd een betrokken gemeenschap rondom uw project creëren.

Subsidies Educatie

Subsidies digitaal erfgoed

 • Subsidies Digitaal Erfgoed

  Hebt u een project op het gebied van digitaal erfgoed en zoekt u naar financiering? Drie fondsen hebben hiervoor regelingen.

Businessmodellen

Doret Eeken

Vragen?

Bel mij op 06 - 52 78 94 07
of stuur een e-mail

Doret Eeken, projectmedewerker