Inloopdag Brabant Cloud

Collectie Digitaal

| Waalres Erfgoed

Instellingen die gebruik (willen) maken van de Brabant Cloud en/of Memorix Maior kunnen hier antwoord krijgen op hun vragen.

Wilt u meer weten over het digitaal beheren, online delen en duurzaam digitaal bewaren van uw collectie? Heeft u vragen over collectieregistratie in het algemeen of werkt u al met ons collectiebeheersysteem Memorix Maior en heeft u daar vragen over? Kom dan naar een van onze inloopdagen 'Collectie Digitaal'. Tijdens de inloopdagen staat het Team Brabant Cloud - soms versterkt door andere deskundige collega's van Erfgoed Brabant - klaar om al uw vragen te beantwoorden of advies te geven. Er is ook koffie en de deelname is gratis, dus meld u snel aan!

 

Digitaal Erfgoed Coach

Op deze middag zal ook de nieuwe Digitaal Erfgoed Coach zichzelf voorstellen.

Sinds december is Sies Vonk actief als Digitaal Erfgoed Coach van het Netwerk Digitaal Erfgoed (NDE) bij Erfgoed Brabant. Zijn taak? Geheel vrijblijvend en vooral gratis advies en tips & trucs bieden op het gebied van digitaal erfgoed. Daarnaast weet hij uitstekend de weg in het subsidielandschap maar misschien nog belangrijker, hij kan u precies vertellen wat de voor- en nadelen zijn van een digitale strategie.

Als aftrap van onze bijeenkomst zal hij daarom kort ingaan op de wijze waarop een digitale strategie de waarde van uw/ons erfgoed kan vergroten en daarmee de waarde van uw eigen organisatie.

Dus heeft u vragen over de digitalisering van uw collectie, twijfelt u nog over de zin en onzin van digitaliseren of heeft u misschien nog helemaal niet nagedacht over de digitale wereld en uw erfgoed, laat u dan verrassen en kom kennis maken met de Digitaal Erfgoed Coach.

 

Agenda

14:00 Digitaal Erfgoed Coach Sies Vonk

14:30 Algemene informatie over Brabant Cloud

*U kunt gedurende de gehele middag specifieke vragen stellen aan een van onze medewerkers.