Brabant Cloud

Team Brabant Cloud adviseert ook vanuit huis over de digitaliseringsmogelijkheden die Brabant Cloud te bieden heeft voor uw collectie.

Ondersteuning

Deelnemers van Brabant Cloud kunnen bij vragen contact opnemen met de helpdesk of bellen met Cris Kremers, Peer Verbruggen en Iris Dracht van Team Brabant Cloud. De telefoonnummers vindt u hier.

Wilt u een uitgebreidere afspraak inplannen om een probleem persoonlijk te bespreken met een van de medewerkers? Reserveer dan een tijdstip via het digitale spreekuur.

Presentaties

Ook op afstand kan Team Brabant Cloud gewoon presentaties aanbieden. Wilt u meer informatie over Brabant Cloud en Memorix Maior of de Instant Website? Dan is het mogelijk hierover een presentatie via Skype of andere digitale kanalen aan te bieden.

Alle geïnteresseerden kunnen thuis aanschuiven bij deze presentatie. Neem voor meer informatie contact op met helpdesk@brabantcloud.nl.

Trainingen

Wilt u proberen of Memorix Maior iets voor uw organisatie is. Ook de gratis proefperiodes kunnen gewoon doorgaan.

Via Skype verzorgt Team Brabant Cloud een training, waarna u thuis met Memorix Maior kunt oefenen. In ditzelfde Skype-kanaal kunt u wekelijks een uur vragen stellen aan de trainer. Neem voor meer informatie contact op met helpdesk@brabantcloud.nl.

Migraties

Overweegt u uw collectiegegevens vanuit uw huidige beheersysteem over te zetten naar Memorix Maior? De leden van Team Brabant Cloud denken ook nu graag met u mee over een aanpak en de mogelijkheden van een dergelijk migratietraject. 

Bij een migratietraject worden zowel mediabestanden (foto's, scans van bidprentjes, video's of geluidsopnames) als ook bestaande metagegevens (brondata) uit eerder gebruikte databases naar Memorix Maior overgebracht. Neem voor meer informatie contact op met helpdesk@brabantcloud.nl.

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief. 

 

Ondersteuning Brabant Cloud