Wat een rijkdom: Outsider Art - Kunst of een kunstje?

Vooraankondiging

€ 40,-

Tijdens het symposium vierdiepen de deelnemers zich in bestaande en toekomstige verbindingen tussen de zorg en de kunstensector.

Op 5 juni 2024 vindt het symposium ‘Wat een rijkdom: Outsider Art - Kunst of een kunstje?’ plaats in het Tongerlohuys in Roosendaal. Dit symposium wordt georganiseerd naar aanleiding van de tentoonstelling ‘Wat een rijkdom!’, een samenwerking tussen het Tongerlohuys en de kunstenaars van S&L zorg.

Tijdens het symposium vierdiepen de deelnemers zich in bestaande en toekomstige verbindingen tussen de zorg en de kunstensector, en ontdekken en bevragen zij de wereld van Outsider Art. Ben jij als professional op zoek naar een manier om samenwerkingen op te zetten, wil je inspiratie opdoen, ervaringen delen en partners ontmoeten? Meld je dan aan! Hans Looijen, directeur van het Museum van de Geest, zal het symposium openen. Daarnaast kun je genieten van een voorstelling van Tiuri Compagnie en deelnemen aan diverse inspiratiesessies en rondetafelgesprekken.

Praktische informatie

  • Datum: 5 juni 2024
  • Locatie: Tongerlohuys, Kerkstraat 1 4701 HT Roosendaal
  • Tijd: 11:00 - 17:00 uur
  • Prijs: € 40,- (inclusief lunch, borrel en bezoek aan de tentoonstelling ‘Wat een rijkdom!’)
  • Reserveer je plekje via dit formulier. Vragen over het symposium? Neem contact met het Tongerlohuys op via info@tongerlohuys.nl.