Uitreiking Brabantse Erfgoedprijs 2019

Nog drie projecten dingen mee naar de Brabantse Erfgoedprijs 2019

| Vught

gratis

De Brabantse Erfgoedprijs is een tweejaarlijkse stimuleringsprijs voor creatieve projecten waarin het verleden een rol speelt. De prijs bestaat uit een geldbedrag van €10.000,- en een begeleidingstraject van een jaar om het winnende project een extra impuls te geven. De uitreiking vindt plaats op 7 november 2019 in DePetrus in Vught.

Nog drie projecten dingen mee naar de Brabantse Erfgoedprijs 2019: Herbeleving schijnvliegveld De Kiek, HomeComputerMuseum en Hop van Altena.    

Wij nodigen u van harte uit voor de Award Ceremony van de Brabantse Erfgoedprijs 2019. Deze vindt plaats op donderdagavond 7 november 2019 van 18:00 tot 22:00 uur in DePetrus, Heuvel 2 in Vught. Geniet van een uitgebreid buffet en een theatraal omlijst, inhoudelijk programma met onder andere Alexandra Smith, Mijke Pol (directeur Erfgoedfestival Gelderland) en Patrick Timmermans (directeur Erfgoed Brabant). Na afloop proosten we graag met u op de winnaar van de Brabantse Erfgoedprijs 2019. De prijs wordt uitgereikt door de gedeputeerde Leefbaarheid en Cultuur, Marianne van der Sloot.

Alexandra Smith
Wij ontvangen u graag in DePetrus waar we met elkaar en met prominente gasten in gesprek gaan over de gelaagdheid van erfgoedverhalen: hoe grote, kleine en persoonlijke verhalen de stukjes vormen in de grote legpuzzel die erfgoed is. Het culinaire, muzikale en theatrale programma vormt de opmaat tot de absolute apotheose van de avond: de bekendmaking van de winnaar van de Brabantse Erfgoedprijs 2019.

Graag horen wij vóór 1 november 2019 of wij u mogen begroeten bij de Award Ceremony. U kunt zich inschrijven door een mail te sturen naar info@erfgoedbrabant.nl onder vermelding van ‘Award Ceremony Brabantse Erfgoedprijs’ met in de mail uw naam en die van uw eventuele introducees. Laat u het ons tevens weten als u dieetwensen heeft? Wij kunnen een beperkt aantal gasten ontvangen, dus mocht u na aanmelding verhinderd zijn, dan horen wij dat graag.

Voor het programma en meer informatie over de Brabantse Erfgoedprijs en de finalisten, kunt u kijken op onze website. Vergeet ook niet te stemmen op uw favoriet!