Spreekuur VSBfonds bij Kunstloc

Kom erachter of u een aanvraag bij het fonds in kunt dienen

Het VSBfonds is in januari gestart met Donatie op Locatie in Noord-Brabant. Tijdens het spreekuur komt u erachter of u voor uw project een aanvraag in kunt dienen.

Waar tot voor kort het meeste donatiebudget opging in de randstedelijke gebieden, is het nu de bedoeling meer sociale projecten in de provinciale gebieden te steunen. En de provincie Noord-Brabant is er daar één van. Medewerkers van het VSBfonds trekken daarom het land in, om in samenwerking met regionale partners zoals Kunstloc Brabant te spreken met mensen die een initiatief hebben dat lokale of regionale impact heeft.

Heeft u een mooi idee?

Heeft u een mooi idee waardoor mensen mee kunnen doen aan een sociale of culturele activiteit dat in Noord-Brabant lokaal of regionaal impact heeft? Een idee waardoor mensen anderen ontmoeten of inspireren, zich verder ontwikkelen of bijdragen aan de lokale of regionale gemeenschap. Komt u dan op 19 december 2019 op het spreekuur bij Kunstloc Brabant. En kijk of uw project in aanmerking komt voor een aanvraag bij het VSBfonds. 

Praktische informatie

  • Aanmelden: U kunt zich voor het spreekuur aanmelden via de website van Kunstloc. 
  • Voor wie: Organisaties die subsidie zoeken voor een cultureel project (professioneel en amateurkunst).
  • Locatie: Kunstloc, Burgemeester Brokxlaan 1000, 5041 SG Tilburg. 
  • Datum en tijd: 19 december 2019, 13:00 - 17:00.