Immaterieel Erfgoed-dag 'De Gemene Deler'

Kom naar de Erfgoed-dag in het Nederlands Openluchtmuseum

De dag is bedoeld voor erfgoedgemeenschappen met immaterieel erfgoed in het Netwerk of de Inventaris Immaterieel Erfgoed of voor mensen die van plan zijn iets aan te melden voor het Netwerk.

De zomer is voorbij en de eerste sjaals worden uit de kast gehaald: het is tijd voor de najaars - IE - dag van Kenniscentrum Immaterieel Erfgoed Nederland! Kom u op 2 november 2019 warmen in één van de historische panden van het Nederlands Openluchtmuseum: De Kasteelboerderij. De dag is bedoeld voor immaterieel erfgoedgemeenschappen (beheerders en beoefenaars) met een vorm van immaterieel erfgoed in het Netwerk of de Inventaris Immaterieel Erfgoed Nederland of mensen die van plan zijn op korte termijn iets aan te melden voor het Netwerk. 

Naar aanleiding van het Maand van de Geschiedenis-thema Zij/Hij wordt op zoek gegaan naar de gemene deler van erfgoedgemeenschappen. Er komen ook vertrouwde onderdelen terug op de IE-dag, zoals de Training Vrijwilligersmanagement (deel 2) door David Wijnperle, de Spoedcursus Immaterieel Erfgoed en de mogelijkheid tot speeddates met één van de medewerkers van het Kenniscentrum.

Praktische informatie

  • Datum en tijd: 2 november 2019, 10:00 - 16:00
  • Locatie: Nederlands Openluchtmuseum, Hoeverlaan 4, Arnhem
  • Kosten: €15,-, inclusief lunch
  • Aanmelden: Het aanmeldformulier vindt u op de website van het Kenniscentrum Immaterieel Erfgoed Nederland. 
  • Bekijk hier het programma.