De Dag Van 8

Voor leerlingen en leraren groep 8, cultuurcoördinatoren en kunstvakdocenten

| Tilburg

€75,- (1 volwassene en 4 groep 8'ers)

Op De Dag Van 8 gaan leerlingen van groep 8 sámen in gesprek met cultuurcoördinatoren, hun leraren en kunstvakdocenten voortgezet onderwijs.

In 2020 is Kunstloc Brabant acht jaar op weg met de landelijke regeling Cultuureducatie met Kwaliteit (CmK). De kleuters van 2012 gaan nu bijna naar het voortgezet onderwijs. De afgelopen jaren is er veel gepraat over cultuuronderwijs vóór hen. Nu is het tijd voor een gesprek mét hen. Hoe ziet cultuuronderwijs eruit volgens groep 8’ers? En hoe zien zij de toekomst? Met de input van de leerlingen kun u uzelf de vraag stellen: Met welke inzichten kan ik het verschil maken voor mijn (toekomstige) leerlingen?

In gesprek gaan zonder leerlingen van groep 8 is geen optie. Groep 8'ers zijn daarom van harte welkom tijdens De Dag Van 8. Iedere volwassene mag vier leerlingen uit groep 8 meenemen. 

Op De Dag Van 8 zijn er workshops, voorstellingen, optredens en ontmoetingen. 

Praktische informatie

De dag zal plaatsvinden op 2 april 2020 in Tilburg. Tot en met 1 maart 2020 kunt u zich aanmelden via de website van Kunstloc. U ontvangt dan meer informatie. Half januari 2020 wordt het complete programma bekend gemaakt. 

De Dag Van 8 is een samenwerking van Kunstloc Brabant, CiSt en Kunstlokaal