Dialectmiddag Brabanders en hun Taal

Tijdens de bijeenkomst wordt de Gij-week gepresenteerd

De inloop is van 13:15 tot 13:45 uur

Gratis

Op zaterdagmiddag 15 april komt de dialectgemeenschap Brabanders en hun Taal samen in Goirle. Op het programma staan muziek, workshops, lezingen en natuurlijk een borrel.

Op zaterdagmiddag 15 april 2023 komt de dialectgemeenschap Brabanders en hun Taal samen in Cultureel Centrum Jan van Besouw in Goirle. Op het programma staan onder meer muziek, lezingen en workshops van prof. dr. Jos Swanenberg, Kristel Doreleijers, Frans van der Meer, Jacques van Gerven, Ramon de Louw en Yoïn van Spijk. 

Programma

*Op 15 april kunt u zich bij binnenkomst aanmelden voor de twee workshops/lezingen van uw keuze. Houd er s.v.p. rekening mee dat er een maximum aantal deelnemers aan de workshops en lezingen zit. Als u een sterke voorkeur voor een workshop of lezing heeft, is het aan te raden om op tijd te komen.

Praktische informatie

  • Datum en tijd: zaterdag 15 april 2023, 13:15-18:00 uur
  • Locatie: Cultureel Centrum Jan van Besouw, Thomas van Diessenstraat 1, Goirle
  • Deelname is gratis. 
  • U kunt zich tot en met 10 april 2023 aanmelden door uw voor- en achternaam te mailen naar info@erfgoedbrabant.nl
  • Heeft u vragen over de toegankelijkheid van de locatie? Neem dan vooral contact op met Heleen Regenspurg: heleenregenspurg@erfgoedbrabant.nl / 06 52 78 93 96

De dialectmiddag in Goirle en de Gij-week worden georganiseerd door Brabanders en hun Taal (onderdeel van Erfgoed Brabant). Klik hier voor meer informatie over Brabanders en hun Taal.

De Dialectmiddag in Goirle wordt mede mogelijk gemaakt door het Fonds voor Cultuurparticipatie.

Logo Fonds voor Cultuurparticipatie